maandag 15 april 2013

Amsterdam

Afgelopen weekend waren mijn vriend en ik op bezoek bij vrienden in Amsterdam. Natuurlijk moest er ook gewinkeld worden. En dit is wat ik kocht (behalve de emaille beker. die kocht ik vorige week al bij de kringloop). Ik kocht ook nog chocola, die niet op de foto staat. En een ijsje. Maar dat is al lang op natuurlijk ;) Hadden jullie ook een fijn weekend?
//Last weekend my boyfriend and I visited friends in Amsterdam. Of course we also had to go shopping. And this is what I bought (except the mug, which I bought last week in a thrift store). I also bought some chocolate, which is not in the pictures. And ice cream, which of course is in my belly already ;) Did you had a good weekend, too?//
Pictures: © Andrea Maassen
Follow on Bloglovin

16 opmerkingen:

 1. Dat kaartje is erg leuk, vorig jaar was ik in Amsterdam en ik had moeite om niet alles te kopen ;) vooral in de negen straatjes, of hoe heet die vintage buurt daar, moest ik me erg inhouden hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk leuk winkelen in Amsterdam.
  Wat een mooi boek!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat wat er uitziet als een notitieboekje maar waarvan ik niet zeker weet of het een notitieboekje is vind ik erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is geen notitieboek, maar een boek van Uppercase over Camilla Engman :) Zij maakt echt hele leuke dingen. Ik zal er binnenkort nog een extra post over schrijven ;)

   Verwijderen
 4. leuke spulletjes hoor! Was het fijn in Amsterdam? Ben je ook naar De Vlieger geweest?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja was gezellig :) en mooi weer. yay! bij de vlieger ben ik niet geweest. ik kende het ook niet, maar mijn vriend wist net meteen te vertellen wat het was. Dus dat komt op het lijstje voor de volgende keer! :)

   Verwijderen
 5. Mooooooie koopjes. Ik wil ook nog eens terug naar Amsterdam! Liefst niet als het er zo verschrikkelijk warm is als vorig jaar, dus dit zou de ideale temperatuur zijn eigenlijk :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi, Elisse, ik was vorig jaar in Amsterdam wanneer het er -15° was en we op de grachten konden lopen. Ik wil dus liever gaan wanneer het er warm is :)

   Verwijderen
 6. Ik zie Frankie magazine vaak voorbij komen op blogs, maar wat voor magazine is het? Vergelijkbaar met Flow?

  En leuk zijn de rietjes he? :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind het iets leuker dan Flow. Flow vind ik ook leuk, maar ik vind Frankie nog net iets leuker. Qua vormgeving en ook inhoudelijk. Je moet maar eens kijken op de site en de blog (even googelen op frankie magazine) dan krijg je denk ik een goed beeld :)

   Verwijderen
 7. Ik zag die rietjes ook bij de Hema. Vind ze echt super leuk! Je tas trouwens ook, fijn modelletje! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. is die voorlaatste foto een beeld van de Frankie?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee,dat is een beeld van het boekje. Het is een boek van Uppercase over Camilla Engman :)Echt heel leuk! Ik maak hier binnenkot ook nog een blogpost over, dan zal ik wat meer foto's nemen.

   Verwijderen
 9. Ooh dat boek van Camilla Engman is zo mooi, heb ik ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ah, Amsterdam, ik wil graag nog eens terug gaan! (maar enkel als het er goed weer is. 'k Heb vorige zomer nogal afgezien van hoe nat en koud het er toen was)Dat boekje van Camilla Engman ziet er erg leuk uit, ben benieuwd naar de blogpost daarover. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik ben dat weekend ook in Amsterdam geweest! En ik heb ook chocola gekocht (van dat winkeltje op dat hoekje, chocola met bv roze peper?). Heerlijk! Zowel Amsterdam als de chocola.

  BeantwoordenVerwijderen