donderdag 6 juni 2013

DIY t-shirt recycling

Gisteren maakte ik van een te klein t-shirt een kussen voor onze bank. Het t-shirt kreeg ik een tijdje terug van een lieve vriend, een bandshirt met een super lieve uilenprint. Maar helaas, het shirt was te klein en kort voor mij. Aangezien ik maar weinig mensen ken die kleiner zijn dan ik, besloot ik om het shirt te recyclen en er een kussen van te maken. De stappen die ik hierbij gevolgd heb zijn in principe dezelfde als in mijn sleutelhanger diy (zonder het lusje dan ;)). Binnen een kwartier was ik klaar en nu staat de uil op onze bank mooi en zacht te zijn.
//Yesterday I made a pillow out of a too small t-shirt. The shirt was a present from a dear friend of mine, a bandshirt with a cute owl print. Unfortunately however the shirt was too small and short for me. As I don't know much people who are smaller than I am, I decided to recycle the shirt and make a pillow out of it. The steps I followed where almost the same as described in my keychain diy. Within 15 minutes the pillow was finished and now the owl is sitting on our couch, cute and soft.
Photos: ©Andrea Maassen
Follow on Bloglovin

15 opmerkingen:

 1. Ben dol op uiltjes! Deze is ook errug leuk! Nice!! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is eigenlijk een kei simpel idee! Ik ben echt zo'n mens die geen afscheid kan nemen van haar kledij, dit is dus een topoplossing!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aaah, heel schattig! Tof idee om een shirt zo te recycleren :) Waar haal jij je kussenvulling, eigenlijk? Ik vind dat altijd zo duur...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goed bedacht! Ziet er super leuk uit :-)
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. cool idea! nothing wasted and you have a beautiful owl pillow :-)
  aleka

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat gaaf Andrea! Goeie tip, ik wil ook nog weleens eindigen met te kleine t-shirts die ik alleen maar koop om het mooie printje ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een super idee om te hergebruiken! Ik ga ook eens in de kast op zoek naar ongedragen kleding met vaak mooie prints; dingen die je niet weg wilt gooien maar ook nooit meer draagt.
  De uil is lovely.

  Een kleurige groet,
  Denise

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een ontzettend slim idee om kussens te maken van oude shirts. Ik heb zoveel shirts die net te klein zijn, maar een te leuke print hebben om weg te gooien! Weet ik eindelijk wat ik ermee kan doen :)

  BeantwoordenVerwijderen